Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 4 hoteluri

Caciulata, Romania

Hotel CaciulataLocalizare Este situat in centrul statiunii eeeHotelul Caciulata 3 din Calimanesti - Caciulata si-a pregatit personalul la cele mai inalte standarde pentru a va sta la dispozitie si a va satisface toate cerintele dorind sa va bucurati . . .

Caciulata, Romania

Hotelul este situat pe malul raului Olt in centrul statiuniiDescriere facilitati Tratament afectiuni ale tubului digestiv hepato-biliare renale ale cailor urinare metabolice si de nutritie reumatismale inflamatorii neurologice periferice respiratorii . . .

Caciulata, Romania

Hotel CoziaLocalizare se afla in statiunea Calimanesti-Caciulata judetul Valcea Hotelul Cozia 3din Calimanesti-Caciulata este parte a complexului Cozia-Caciulata-Oltul eeeHotelul si-a pregatit personalul la cele mai eeeinalte standarde pentru a va s . . .

Caciulata, Romania

Hotelul Oltul este situat in centrul statiuniiFacilitati HotelHotelul dispune de 231 de camere Complexul mai are in doatre restaurant baza de tratamentFacilitati CamereCamerele au grup sanitar propriu TV color cablu TVTratamentIndicatii cura interna . . .