Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Hotelier Cozia-Oltul


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat pe malul raului Olt, in centrul statiunii.

Descriere facilitati:
Tratament: afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, renale, ale cailor urinare, metabolice si de nutritie, reumatismale inflamatorii, neurologice periferice, respiratorii si boli asociate. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Politici:
Piscine Oltul – 2 piscine exterioare si 2 interioare cu apa termala, modernizate, situate in incinta bazei de tratament a Complexului Balnear Cozia. De asemenea, piscinele Oltul comunica cu Cozia Aqua Park prin intermediul drumului de acces, situat de-a lungul falezei raului Olt. Facilitati: Piscine interioare si exterioare dotate cu tobogane, instalaţii moderne de hidroterapie, jeturi de apă, jacuzzi şi sauna. Divertisment: în sezon program de animație la piscină (aquagym, aquazumba, jocuri și activități pentru copii), concursuri de volei. Program: Luni-Joi: 09:00-20:00; Vineri-Duminica: 09:00-21:00 Accesul se face contra cost si se achita direct la receptia hotelului Cozia Aqua Park, ofera de acum statiunii, un caracter permanent, fiind deschis tot timpul anului. Bazinele sunt umplute cu apa termala, la o temperatura de aproximativ 37 ◦C. Parcul acvatic dispune de: – 11 Bazine interioare si exterioare; – Incinta incalzita; – 8 Tobogane exterioare si 2 interioare; – 1400 de sezlonguri; – Restaurant cu autoservire; Facilitati: Piscine interioare si exterioare dotate cu tobogane, instalaţii moderne de hidroterapie, jeturi de apă, jacuzzi, sauna. De asemenea, Cozia Aqua Park comunica cu Piscinele Oltul prin intermediul drumului de acces, situat de-a lungul falezei raului Olt. Accesul se face contra cost si se achita direct la receptia hotelului Program: Zilnic: 09:00-22:00.
Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Oltul, categoria 3 stele, in sistem fisa cont.
Facilitati evenimente:
Corpul hotelier dispune de 2 sali de conferinta cu o capacitate de 80 locuri fiecare dotate corespunzator.