Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 19 hoteluri

Puglia, Italia

Important Transferul nu este inclus in pretul pachetului Se poate oferi la cerere transfer privat in functie de nr de persoaneLocalizare La 8 kilometri de centrul statiunii Polignano a Mare intr-o zona linistita inconjurata de vegetatie mediteraneana . . .

Puglia, Italia

Important Transferul nu este inclus in pretul pachetului Se poate oferi la cerere transfer privat in functie de nr de persoaneHotelul D'Aragona este o proprietate superba foarte apreciata de turisti pe site-urile de profil avand calificativul 91 A fo . . .

Puglia, Italia

Important Transferul nu este inclus in pretul pachetului Se poate oferi la cerere transfer privat in functie de nr de persoaneLocalizare Front plaja proprie cu vedere spre faleza si portul orasului Gallipoli Distante Aeroportul din Bari 209km durata . . .

Puglia, Italia

Important Transferul nu este inclus in pretul pachetului Se poate oferi la cerere transfer privat in functie de nr de persoaneDescriere Inconjurat de maslini si podgorii sate pitoresti si orase vechi medievale sau baroce Trulli si Marea Apuliei Hotel . . .

Puglia, Italia

Important Transferul nu este inclus in pretul pachetului Se poate oferi la cerere transfer privat in functie de nr de persoaneLocalizare La 700m de centrul orasului Santa Maria al Bagno la 200m distanta de plaja proprie Alte distante Aeroportul din B . . .

Puglia, Italia

Important Transferul nu este inclus in pretul pachetului Se poate oferi la cerere transfer privat in functie de nr de persoaneLocalizare Pe faleza din Bari aproape de atractiile turistice din oras Distante Aeroportul din Bari 17km durata transfer 0h . . .

Puglia, Italia

RAVEZZO BEACH HOTEL 4 - Important Transferul nu este inclus in pretul pachetului Se poate oferi la cerere transfer privat in functie de nr de persoaneDescriereSituat intr-o zona litorala ce nu cunoaste inca turismul de masa la doar 20 metri de mare . . .

Puglia, Italia

Important Transferul nu este inclus in pretul pachetului Se poate oferi la cerere transfer privat in functie de nr de persoaneLocalizare Hotel de oras ultra-central la 5 minute de faleza din Bari aproape de centrul istoric si zona de cumparaturi Dist . . .

Puglia, Italia

Important Transferul nu este inclus in pretul pachetului Se poate oferi la cerere transfer privat in functie de nr de persoaneLocalizare In Otranto provincia Lecce la 900m de centrul orasului Distante plaja publica 500m Aeroportul din Bari 215km du . . .

Puglia, Italia

Important Transferul nu este inclus in pretul pachetului Se poate oferi la cerere transfer privat in functie de nr de persoaneLocalizare In zona Murgia la 5 km de satul-bijuterie Alberobello intr-o zona verde de 10 hectare in interiorul tocului Dista . . .

Puglia, Italia

Important Transferul nu este inclus in pretul pachetului Se poate oferi la cerere transfer privat in functie de nr de persoaneLocalizare Front plaja proprie pe coasta Adriaticii Distante Plaja hotelului 100m Polignano a Mare 5km Monopoli 16km Bari . . .

Puglia, Italia

Important Transferul nu este inclus in pretul pachetului Se poate oferi la cerere transfer privat in functie de nr de persoaneLocalizare In zona litorala a statiunii Monopoli la 150m de plaja publica Atentie Plaja proprie a hotelului se afla la o dis . . .

Puglia, Italia

Important Transferul nu este inclus in pretul pachetului Se poate oferi la cerere transfer privat in functie de nr de persoaneLocalizare In Vernole langa rezervatia naturala WWF Le Cesine pe coasta Adriaticii Atentie Plaja proprie se afla la 12km dis . . .

Puglia, Italia

Important Transferul nu este inclus in pretul pachetului Se poate oferi la cerere transfer privat in functie de nr de persoaneDescriere Construit in 1972 renovat recent 2017 cu un raport foarte bun calitate pret hotelul Riva Del Sole se afla la apro . . .