Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APOLLO WELLNESS CLUB


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pachetele standard se vand pe un minim de 3 nopti.Pachetele cu tratament se vand pe un minim de 5 nopti.Pachetul cu tratament de 12 nopti are 10 zile de tratament cu cate 3 procduri / zi.
Pachetul cu tratament de 10 nopti are 8 zile de tratament cu cate 3 proceduri / zi.
Pachetul cu tratament de 7 nopti are 5 zile de tratament cu cate 3 proceduri / zi.
Pachetul cu tratament de 5 nopti are 5 zile de tratament cu cate 3 proceduri / zi.

Apollo Wellness Club este situat in statiunea 'Baile Sarate Sangeorgiu de Mures', la o distanta de 3 km de municipiul Tirgu-Mures, pe drumul national DN 15 in directia Reghin, se intinde pe o suprafata de peste 13 ha la o altitudine de 320 m.Facilitati Hotel:

Hotelul are in dotare 35 de camere din care, dotate cu detectoare de fum si camere de supraveghere. Complexul dispune de parcare permanent supravegheata cu 300 de locuri.Facilitati Camere:

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, seif, minibar, uscator de par, cabina de dus cu hidromasaj, televizor LCD cu programe cablu TV satelit, internet WI-FI, telefon international.Alte informatii:

Preparate culinare din bucataria traditionala romaneasca si bucataria internationala, precum si unele preparate din bucataria japoneza.Alte informatii : In functie de numarul de turisti, serviciile de masa se pot servi sub forma de bufet suedez sau variante de meniu fix.Turistii trebuie sa aiba dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie),trimitere de la medicul de familie sau specialist pentru a beneficia de tarifele speciale de tratament.

Turistii trebuie sa fie contibuabili la CNPAS. (casa nationala) nu la armata sau alte case de asigurari.

Locatie