Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apollo

   Sangeorgiu De Mures


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

In perioada 21-24.10.2019 centrul Spa va fi inchis pentru igienizare. Sejur 3, 5, 7, 10 si 12 nopti DEMIPENSIUNE (check in orice zi) Sejur de 5, 7, 10 si 12 nopti DEMIPENSIUNE si TRATAMENT (check in orice zi)
Beneficiind de bogatia resurselor naturale Apollo Wellness Club din Sangeorgiu de Mures devine una dintre cele mai moderne atractii din turismul balnear romanesc.
Descriere facilitati:
Tratament: consultatie medicala, baie cu apa sarata, impachetari cu namol, electroterapie, hidroterapie, aerosoli, kinetoterapie, masaj, reflexoterapie, dus scotian, dus subacval, ultrasunet, magnetoterapie. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie. Tariful pentru un tratament 3 proceduri este 100 lei.
Politici:
Accesul cu animale de companie este strict interzis.
Servicii masa:
- se acorda in restaurantul propriu. In restaurantul Apollo nu se serveste carne de porc, bauturi alcoolice si nu se fumeaza. Sumele de masa ramase nu se ramburseaza si nu exista posibilitatea achizitionarii unor produse in contul sumei neconsumate.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): Copiii in varsta de pana la 5 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat.